Over mij

Ik ben een enthousiaste en ervaren wiskunde docente, met een tweedegraads bevoegdheid voor het vak wiskunde en een specialisatie voor het vak rekenen. Sinds 2009 geef ik wiskunde bijles en na het behalen van mijn lesbevoegdheid heb ik drie jaar les gegeven op een middelbare school. In 2014 ben ik gestart met mijn eigen bijlesbedrijf en heb ik vele leerlingen en studenten met succes geholpen met wiskunde en rekenen.

Na het behalen van mijn vwo diploma in Den Helder ben ik bouwkunde gaan studeren aan de TU Delft. Tijdens deze studie ben ik begonnen met het geven van bijlessen. Ik kwam er achter dat mijn passie ligt bij het begeleiden van leerlingen met wiskunde. Daarom heb ik de overstap gemaakt naar de lerarenopleiding wiskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Na het afronden van de opleiding ben ik naar Enschede verhuisd en daar heb ik drie jaar voor de klas gestaan. Daarnaast heb ik inmiddels 12 jaar ervaring met het geven van bijles.

Met drie jaar ervaring als bevoegd docent voor de klas en vele jaren als bijlesdocent, ben ik een ervaren begeleider en bekend met verschillende wiskunde methodes. Met veel geduld kan ik de stof op verschillende manieren uitleggen. Naast het geven van bijlessen werk ik aan een eigen website, www.wisvids.nl, waarvoor ik zelf interactieve uitlegvideo's maak.

Google reviews