Aanbod

Lotte heeft ervaring met het geven van bijlessen wiskunde en rekenen aan leerlingen van alle leerjaren en niveaus van het voortgezet onderwijs en studenten van het MBO en HBO (o.a. rekentoetsen op referentieniveau 1F, 2F en 3F, medisch rekenen en pabo rekentoetsen).

In het schooljaar 2019-2020 geeft Lotte alleen bijles aan leerlingen in 4 en 5 havo met wiskunde A, in combinatie met Wisvids.

Lotte werkt aan een digitale alternatief voor wiskunde bijles met behulp van video's (www.wisvids.nl).

Het verschilt per leerling welke vorm van bijles het meest geschikt is. Een privé bijles duurt 30 minuten en de leerling krijgt in de les de volle aandacht. Een duo bijles duurt 60 minuten en de leerlingen kunnen samen of apart van elkaar geholpen worden. Voor de duo bijlessen dienen leerlingen zich samen aan te melden.

De beste resultaten zijn zichtbaar bij (minimaal) één bijles per week. Een combinatie van privé en duo bijles is mogelijk.

De bijlessen worden bij Lotte thuis gegeven aan de Louis Couperusstraat 99, 1822 LG in Alkmaar. Lotte staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK-nummer 59811536) onder de bedrijfsnaam 'Lotte de Haan bijles en huiswerkbegeleiding'.